• Nederlands taalpakket
  • English
- Microsoft Visual FoxPro -
Homepage
Nieuws
Visual FoxPro
Visual FoxPro diensten
FoxPro experts
Contact


foxpro_header04.jpg
Print

Inschrijven visual Foxpro experts

Visual FoxPro is te vinden in ontzettend veel applicaties in Nederland en het buitenland. De programmeertaal Foxpro wordt geroemd om zijn snelheid.

DataLeaf is een van de grootste leveranciers op het gebied van Visual FoxPro expertise en applicaties. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen met een goede kennis van Visual FoxPro. Wij onderhouden naast ons eigen personeelsbestand, ook een internationaal netwerk met freelancers en part-time ontwikkelaars op gebied van Foxpro. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die Part-time, freelancer of op contractor basis met ons willen samenwerken op Visual Foxpro gebied.

Bent u iemand met een hele uitgebreide of juist beperkte ervaring op gebied van Visual FoxPro? Schrijf u dan nu in voor ons Visual FoxPro netwerk. Wij onderhouden dan contact met u, stellen u regelmatig op de hoogte via onze Visual Foxpro nieuwsbrief en nemen indien mogelijk contact met u op voor 1 of meerdere van de vele opdrachten die wij voor klanten uitvoeren. U kunt zich inschrijven voor ons Visual FoxPro netwerk via het mailadres: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it met als onderwerp "inschrijven FoxPro netwerk".