• Nederlands taalpakket
  • English
- Microsoft Visual FoxPro -
Homepage
Nieuws
Visual FoxPro
Visual FoxPro diensten
FoxPro experts
Contact


foxpro_header04.jpg
Print

Visual FoxPro partners

U bent op zoek naar een partner op gebied van Visual FoxPro? DataLeaf staat altijd open voor samenwerking met partners op het Visual FoxPro terrein. Op deze manier proberen wij slagkracht op FoxPro gebied te vergroten met soortgelijke organisaties. Met de grotere ICT leverenaciers in Nederland hebben wij overeenkomsten gesloten voor het leveren van FoxPro expertise. Wellicht wilt u juist uw FoxPro kennis met ons delen. In beide gevallen zitten wij graag met u aan tafel.

Visual FoxPro Samenwerkingsovereenkomst
In een samenwerkingovereenkomst bepalen we hoe beide organisaties gaan samenwerken op Visual FoxPro gebied. In een dergelijke overeenkomst zijn beide partners gelijkwaardig.

Visual FoxPro Raamdienstovereenkomst (leverancier)
In deze Visual FoxPro Raamdienstovereenkomst is de partner verantwoordelijk voor de projecten en de aansturing ervan. DataLeaf is leverancier van Visual FoxPro expertise.

Visual FoxPro Raamdienstovereenkomst (opdrachtgever)
Bij deze overeenkomst is DataLeaf verantwoordelijk voor de projecten bij klanten. De partner is hierbij leverancier van FoxPro expertise welke de kennis van en capaciteit van DataLeaf ondersteunt.

Voor meer informatie voor partnership besprekingen in verschillende vormen kunt u contact opnemen met ons via This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it met als onderwerp "Visual FoxPro partnership".