• Nederlands taalpakket
  • English
- Microsoft Visual FoxPro -
Homepage
Nieuws
Visual FoxPro
Visual FoxPro diensten
FoxPro experts
Contact


foxpro_header02.jpg
Print

Visual FoxPro service level Agreements

Een SLA overeenkomst staat voor "Service Level Agreement". Op gebied van Visual FoxPro biedt DataLeaf de mogelijkheid om een service level Agreement af te sluiten. Dit houdt in dat u met ons een partnership afsluit op gebied van beheer, beschikbaarheid en/of kennis van Visual FoxPro applicaties. De inhoud van een service level agreement kan varieren en is afhankelijk van uw wensen. 

Beschikbaarheid van Visual foxpro experts
Een belangrijk aspect van een Service Level Agreement is vaak "beschikbaarheid". In de huidige markt is het vaak heel erg moeilijk om aan voldoende Visual Foxpro mensen te komen. DataLeaf ICT heeft echter de beschikking over goede Visual FoxPro experts in de organisatie en daarbuiten een groot netwerk van Freelance FoxPro ontwikkelaars. Om deze reden sluiten we vaak een beschikbaarheidsovereenkomst af met klanten. Tegen een vaste vergoeding per maand garandeert DataLeaf dat er binnen een bepaalde periode (1 week bijvoorbeeld), op elk moment FoxPro mensen bij u aanwezig zullen zijn, opgeleid in uw applicaties, voor een bepaald aantal uur per week.

Beschikbaarheid van uw Visual Foxpro applicaties
Indien u het beheer van uw applicatie uibesteedt, dan host DataLeaf uw applicaties op haar server, of onderhouden wij uw applicaties bij u op locatie. In geval van problemen schieten wij te hulp om uw problemen op te lossen. Er worden afspraken gemaakt over o.a. de tijd waarbinnen problemen opgelost moeten worden en wat de minimale beschikbaarheid van uw applicaties moet zijn.