• Nederlands taalpakket
  • English
- Microsoft Visual FoxPro -
Homepage
Nieuws
Visual FoxPro
Visual FoxPro diensten
FoxPro experts
Contact


foxpro_header04.jpg
Afdrukken

Visual FoxPro experts

DataLeaf ICT is een organisatie met veel kennis en ervaring op het gebied van Microsoft Visual foxPro. Al onze specialisten zijn betrokken geweest bij diverse applicatie ontwikkelingstrajecten met FoxPro, zijn verantwoordelijk voor vele succesvolle wijzigingen en opleveringen op FoxPro gebied en hebben allen meerdere cursussen en verdiepingen gevolgd in de taal. Op de "aangeboden experts" pagina kunt u zien wat de algemene kennisbasis van onze specialisten is.

DataLeaf onderhoudt een uitgebreid netwerk van mensen met kennis en ervaring op het gebied van Microsoft Visual FoxPro. Wij doen pogingen om alle FoxPro experts te verzamelen en op de hoogte te houden. Visual FoxPro experts kunnen zich inschrijven op de "inschrijven FoxPro experts" pagina.

DataLeaf opereert op FoxPro gebied niet altijd alleen. Wij maken hiervoor gebruik van onze partnernetwerken. Soms voert DataLeaf opdrachten uit voor grotere ICT leveranciers. In andere gevallen is DataLeaf opdrachtgever aan andere partners. Natuurlijk worden er ook projecten op gelijkwaardige basis gedaan. Meer informatie over de verschillende partnervormen vindt u op de "FoxPro partners" pagina.