• Nederlands taalpakket
  • English
- Microsoft Visual FoxPro -
Homepage
Nieuws
Visual FoxPro
Visual FoxPro diensten
FoxPro experts
Contact


header_foxpro.jpg
Afdrukken

Visual FoxPro. 

Deze website is gewijd aan de programmeertaal Microsoft Visual FoxPro. Deze site over FoxPro wordt onderhouden door DataLeaf ICT. DataLeaf is een van de grootste leveranciers in Nederland op gebied van FoxPro applicaties, FoxPro expertise, FoxPro detachering en meer. 

Op de markt is momenteel een beperkt aanbod van FoxPro leveranciers. Naar schatting kunnen de leveranciers maar voor 30% voldoen aan de totale klantvraag. Dit houdt in dat veel organisaties problemen hebben met hun Visual FoxPro applicaties. DataLeaf ICT biedt hier een oplossing: middels een Service Level Agreement neemt DataLeaf uw zorgen weg. U betaalt een vast bedrag per maand en wij garanderen dat er mensen beschikbaar zijn met Visual FoxPro expertise, wanneer u dit wilt.

Eventueel kunnen wij uw volledige applicatie in beheer c.q. onderhoud nemen en bent u ervan verzekerd dat uw applicatie werkt en middels aanpassingen op uw situatie aan blijft sluiten. Ook biedt DataLeaf ICT de mogelijkheid om uw Visual FoxPro applicatie te laten migreren naar een andere ontwikkelomgeving zoals bijvoorbeeld C#.Net of ASP.Net. Middels deze website informeren wij organisaties over de mogelijkheden die zij hebben met Visual FoxPro applicaties.

FoxPro migratie trajecten

pijl project softwareInformatie over de migratie van Visual FoxPro naar een andere ontwikkelomgeving zoals .NET (C#) of Java. Een stappenplan voor succesvolle migratie.

Inschrijven FoxPro netwerk 

inschrijven foxpro expertsDataLeaf onderhoudt een groot FoxPro netwerk van klanten en experts. Bent u iemand met ervaring op FoxPro gebied en wilt u op de hoogte worden gehouden?

Visual FoxPro maatwerk

elementen project softwareInformatie over het ontwikkelen van software op maat voor klanten in Visual FoxPro. Ook het aanpassen van al bestaand software hoort tot de mogelijkheden.

Visual FoxPro detachering 

visual FoxPro detachering

Bent u op zoek naar (extra) Visual FoxPro expertise? Dan bent u bij DataLeaf aan het juiste adres. Meer informatie over FoxPro detachering.