• Nederlands taalpakket
  • English
- Microsoft Visual FoxPro -
Homepage
Nieuws
Visual FoxPro
Visual FoxPro diensten
FoxPro experts
Contact


header_foxpro.jpg
Afdrukken

Visual FoxPro maatwerk

Waarom zou u een applicatie op maat laten ontwikkelen in Visual Foxpro? Het belangrijkste voordeel van Visual Foxpro is dat ontwikkelaars er razendsnel applicaties mee kunnen ontwikkelen. Dit snelle karakter van Foxpro leent zich ook uitstekend voor een softwareontwikkelingstraject met een "evolutionair" karakter. 

Ontwikkeltijd Visual foxPro In enkele tests van DataLeaf om andere ontwikkelomgevingen te vergelijken werd dezelfde applicatie in FoxPro in veel minder ontwikkeltijd gerealiseerd. In sommige gevallen was dezelfde applicatie in 10x minder tijd ontwikkeld! Gemiddeld ligt de ontwikkeltijd van Visual foxpro 66% lager dan in andere ontwikkelomgevingen. 

Door de verkorte ontwikkeltijd van Visual FoxPro kunnen applicaties dus sneller opgeleverd worden. Dit kost u als klant minder geld voor een maatwerk software pakket. Met Visual FoxPro maakt DataLeaf ICT software op maat voor klanten.

Als u een bestaande applicatie in Visual FoxPro heeft, dan kan DataLeaf u ook goed van dienst zijn. Er kunnen toevoegingen en wijzigingen op uw applicaties worden gemaakt zonder dat het invloed heeft op de huidige werking van de applicatie. 

DataLeaf ICT kan dus maatwerk software ontwikkeling toepassen in uw bestaande applicaties, of een compleet nieuwe applicatie ontwikkelen die volledig voor uw organisatie op maat is gemaakt.