• Nederlands taalpakket
  • English
- Microsoft Visual FoxPro -
Homepage
Nieuws
Visual FoxPro
Visual FoxPro diensten
FoxPro experts
Contact


foxpro_header03.jpg
Afdrukken

Voordelen van Visual FoxPro

Micosoft Visual FoxPro is een programmeertaal die zich enkele jaren geleden razendsnel verspreidde. Binnen enkele jaren werden er wereldwijd veel applicaties gebouwd in deze programeertaal. Dat Visual FoxPro zichzelf zo razendsnel verspreid heeft is o.a. te danken aan enkele sterke voordelen die de ontwikkelomgeving biedt.

Snelle applicatie ontwikkeling met visual foxpro
Visual FoxPro is vooral een ontzettend snelle programmeertaal. Binnen slechts een fractie van de tijd (in vergelijking met andere ontwikkelomgevingen) kunnen er met Visual FoxPro applicaties ontwikkeld worden. Waar andere programmeertalen vaak een uitgebreide opstartfase nodig hebben, kunnen ontwikkelaars met Visual FoxPro heel snel een kwalitatief goede applicatie in elkaar zetten.

Compatibiliteit en uitwisseling met Visual FoxPro
Foxpro kent een uitstekende compatibiliteit onder oudere versies van de ontwikkelomgeving. Een applicatie ontwikkeld in een oudere versie van de ontwikkelomgeving is relatief eenvoudig om te zetten naar een nieuwere versie. Ook de compatibiliteit van Visual Foxpro met andere database omgevingen (zoals MicroSoft SQL Server) is uitstekend. FoxPro kan gebruik maken van verschillende omgevingen. Sinds de opname van Visual FoxPro in Visual Studio.NET is ook de uitwisseling met andere programmeertalen uitstekend. Het omzetten van Foxpro in een andere programmeertaal is tevens goed mogelijk.